2012. május 1., kedd

Megbízható befektetések



Üdvözöllek az oldalon !                                                              free counters

Olyan befektetési oldalakat mutatok be Neked, amelyek hosszabb-rövidebb ideje megbízhatóan működnek. Van közöttük olyan, amelyik 2006 óta üzemel, de van olyan is, amelyik az elő-regisztrációs időszakban van. Ezek az oldalak elsősorban arannyal, olajjal és devizával kereskednek. Az időhúzás helyett jöjjenek az ajánlatok.

Elsőnek egy olyan oldalt ajánlok, amit nem régen próbáltam ki, és működik. Több futamidőt lehet választani, ha elérted a lejárati időt, 24 órán belül a számládon van a pénz. Az oldal egyik nagy előnye, hogy a többi hasonló programmal ellentétben a PayPal számlát részesíti előnyben. Ha a befizetési procedúrát fel akarod gyorsítani a Firefox böngésző helyett a Google Chrom-ot célszerű használni. Az előző böngésző használata esetén az adminisztratív procedúra 24-48 óra. A befektetés akár 1 $-al indítható. Ez az oldal: XFWCS


A kifizetési bizonylat megtekintéshez kattints a kis képre.


 Ez a másik program kisértetiesen hasonlít az előző programhoz, annyi külömbséggel, hogy te magad határozod meg, hogy a napi 4 % kamatot egy az egyben ki akarod venni, vagy egy részét tőkésítsék. A jutalékodat (ami a belső számládon van) naponta ki tudod venni. A webirodádban naponta tudod figyelni a pénzmozgást. A befektetés szintén 1 $-al indítható. Ez az oldal a:  High Grade Income


Az oldal engedélyezi az Alertpay, Liberty Reverse és a PayPal fizetési processzorokat egyaránt.


A harmadik megbízható oldalt ismerhetitek a Facebook oldalról. Igen nagy népszerűségnek örvend ez az angol nemzetiségű oldal, bár a minimális befizetési összeget a hajdani 10 $ indulásról felemelte 25 $-ra. A befizetéseket Liberty Reverse, vagy Perfect Money számlákról eszközölheted. Ez az oldal a: Big UK Invest.


Talán a legkomolyabb befektetési programnak ígérkezik a szintén angol Royal 7 befektetési oldal. Itt szintén 25 $ az induló tőke. Ha az oldalra kattintunk érdemes egy pillantást vetni a böngésző címsorára, ahol láthatjuk, hogy a webcím https://  felirattal kezdődik, akár az összes virtuális banké, vagyis nemzetközi pénzügyi felügyelet által ellenőrzött oldalak közé tartozik. Ez magában is bizalomgerjesztő, azaz biztos anyagi háttérrel rendelkezik. Az oldal az Alertpay, a Liberty Reserve, a Perfect Money és a Solid Trust Pay fizetési processzorokat támogatja.


Végül, de nem utólsó sorban egy FOREX befektetési program, ami augusztus 27-én fog indulni. Ehez a programhoz nem szükséges készpénzzel rendelkezned, sőt ők adnak neked 100 $ induló tőkét. Viszont, hogy ezt a pénzt és a vele járó kamatokat ki tud venni, meg kell hívnod a programba 3 főt. Egy regisztrációt mindenképpen megér.


Mindegyik program jelentős jutalékot kínál, ha a Te ajánlói linkeden keresztül regisztrál valaki a programba. Ezért érdemes akár emailben, akár weboldalon keresztül partnereket szerezned.

Ha problémát jelent esetleg az oldalak tovább ajánlása, készíts egy saját blogot, és ajánlom figyelmedbe az ingyenes TrafiCadbar programot, akik napi 50-1000 látogatót küldenek az oldaladra. Én is ezt használom nem kevés sikerrel.


Ha kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, írj egy emailt a hitelirto@gmail.com levélcímre.


Jó munkát és pénzesőt kívánok